vrijdag 18 juni 2010

Meeùs Bedrijfshuisvesting

Meeùs Bedrijfshuisvesting: landelijk netwerk, lokale betrokkenheid

Meeùs Bedrijfshuisvesting behoort tot de grootste bedrijfsmakelaars in Nederland. Met een netwerk van 14 vestigingen is Meeùs Bedrijfshuisvesting aanwezig in vrijwel alle economische kerngebieden van Nederland. Door onze landelijke spreiding hebben wij gedetailleerde kennis van de lokale en regionale bedrijfsmatige onroerendgoedmarkt.

Alle vastgoeddisciplines onder één betrouwbaar dak

Meeùs Bedrijfshuisvesting kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, huur en verhuur van commercieel vastgoed, waaronder winkels, kantoren en bedrijfshallen. Daarnaast bent u ook voor consultancy, taxaties en vastgoedbeleggingen bij Meeùs Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen als geen ander de waarde van uw commercieel vastgoed bepalen. Niet voor niets zijn wij ook op het gebied van complexe taxaties een toonaangevende speler. De beleggingsmakelaars van Meeùs houden zich bezig met het begeleiden, adviseren en coördineren van beleggingstransacties in vastgoed. Daarbij maken zij gebruik van de ‘local knowledge’ van onze plaatselijke kantoren. Door deze samenbundeling van alle vastgoeddisciplines onder één betrouwbaar dak kunt u bij ons terecht met al uw (her)huisvestingsvragen. Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat.

Onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat

In onze dienstverlening staat ú centraal. Uw Meeùs Bedrijfsmakelaar weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw onderneming. Daarnaast heeft hij een compleet overzicht van de vastgoedmarkt in uw regio. Samen met u vindt hij een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. Uw Meeùs Bedrijfsmakelaar kijkt niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering en knelpunten. In zijn analyse betrekt hij ook nadrukkelijk de marktverwachtingen, budgetaire randvoorwaarden, groeiambities en ondernemingsstrategie. Uitkomst is een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten