vrijdag 18 juni 2010

DTZ Zadelhoff

U herkent DTZ Zadelhoff meteen. Aan de inzet van onze mensen. Aan de grondige aanpak van een opdracht. En aan onze kennis van de markt. We weten wat er speelt en waar de kansen liggen. Daar kunt u van profiteren, want we bieden u veel meer dan alleen een uitzonderlijk breed pakket aan diensten.
In zowel Nederland als in de rest van de wereld.
U kent DTZ Zadelhoff vast als makelaar en adviseur bij u in de regio en weet misschien dat DTZ Zadelhoff in Nederland al jarenlang onbetwist marktleider is. Maar wist u dat we u waar dan ook ter wereld van dienst kunnen zijn, met welke vastgoedvraag dan ook?
Overal ter wereld adviseert en bemiddelt DTZ op het gebied van commercieel onroerend goed (kantoren, bedrijfspanden, winkels en logistieke objecten) en zijn we gedreven het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. Omdat we ons sterk betrokken voelen bij uw succes.
DTZ’s deskundigen adviseren (multi)nationals, financiële instellingen, vastgoedbedrijven, banken en (semi)overheden, ondersteund met gedegen research van onze eigen research afdeling.
DTZ’s makelaardij adviseert over de aankoop, verkoop, verhuur en acquisitie van alle soorten bedrijfs onroerend goed en woningportefeuilles. DTZ’s professionele adviesdiensten omvatten onder meer het beheer van portfolio’s, het verstrekken van bouwadviezen en uitvoeren van taxaties, en advies op kapitaalgebied ter maxima­lisering van de waarde van onroerend goed als een activaklasse.
Met dertien lokale vestigingen in Nederland is DTZ aanwezig in alle economische centra van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten